Cialis Änglar

Om mig

En egen kennel.. Det hade jag inte tänkt på för några år sedan. Varför blev det Cialis änglar då? Cia står för mitt smeknamn li står för Lindh och Änglar står för mina gosiga hundar jag har och haft underåren. Har haft Akita sen -95.

Vi bor på landet vid en grusväg och har gott om plats för våra hundar. Vi är min man och jag. Min man har också en kennel som heter Blomskogens kennel, så vi har 7 hundar här hemma. Två American Akita tre Norsk Gråhund och två Jämthundar. Min man är jägare och tycker om att vara i skogen med hundarna så just nu har vi fem jaktchampion hundar i hundgårdarna. Vår sista gråhund är inte så gammal så hon haft möjlighet att få någon titel än men hon är på god väg..

Själv är jag inte så intresserad av jakt men tycker det är roligt att åka på utställlningar med vovvarna.. kul att komma ut och träffa fler som har Akitor.

Användbara länkar - Exempel

Här nedan har vi lagt in lite blandade länkar till olika resurssidor som du kan ha nytta av när du bygger vidare på din hemsida. Du kan också redigera dokumentet och radera de länkar som du inte vill ha kvar, eller lägga in dokumentet som ett nytt objekt på en egen sida.

Public Domain Pictures
På PDP kan du fritt ladda ner bilder som du kan använda på olika sätt. Där kan du också ladda upp egna bilder som du vill dela med dig till andra.
  SXC
  På SCX hittar du massor med gratisbilder att ladda ner, men det är viktigt att du kontrollerar licensen för varje bild. Välj en kategori i rullningslistan högst upp på sidan för att få en lista med bilder.
   everystockphoto
   Sökmotor för att leta efter gratisbilder. Viktigt att kontrollera licensen för de bilder du vill ladda ner.
    
   Du kan ändra, radera och redigera länkarna ovan, och istället lägga in egna intressanta länkar.